Повернення блудного начальника освіти. Для кого чепурять кабінет Сергія Мартинюка?

11.06.2019 22:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Одіозному начальнику управління освіти Чернівецької міськради готують чистенький кабінет.

Начальник управління освіти Сергій Мартинюк через суд намагається повернутися на посаду, яку обіймав до звільнення. Судового рішення ще немає, засідання призначене на кінець червня, але кабінет головного освітянина Чернівців уже чепурять до повернення ексчиновника.

Нагадаємо, що 18 грудня 2018 року, тодішнього начальника управління освіти Чернівецької міськради було звільнено за неналежне виконання посадових обов’язків, допущення грубих порушень зберігання в управлінні освіти  міської  ради  відомостей,  які  містять  інформацію  з грифом обмеження доступу «Для службового користування». Однак, експосадовець подав судовий позов та намагається поновитися на посаді. 

Що цікаво,  за часів керування Мартинюка в управлінні освіти діяли корупційні схеми. Зокрема, на хабарі у 230 тисяч гривень був затриманий начальник господарської групи управління Сергій Колешня.

Також, після відсторонення мера Олексія Каспрука, освітянин напередодні початку навчального року пішов у довгострокову відпустку.

Для кого ж готують кабінет начальника освіти, дивіть у сюжеті каналу "Чернівецький промінь".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews