У Чернівцях відбудеться презентація нової книги про Василя Стуса

15.06.2019 08:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

17 червня 2019 року відбудеться презентація нової книги відомого журналіста Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса».

Місце: Медіа центр Belle vue, за адресою вул. О. Кобилянської 2.

Час: 17.30

Редактор видання «Історична правда», ведучий програми «Історична правда» на телеканалі ZIK, викладач магістерської програми з журналістики Українського католицького університету у Львові та кафедри «PR» у Національному університеті «Києво-Могилянська академія», засновник Музею-архіву преси – Вахтанг Кіпіані приїде до Чернівців, щоб розповісти за що насправді судили українського поета і дисидента.

Кримінальна справа Василя Стуса відтепер доступна кожному українцю. Дайджест матеріалів, документи з колишнього архіву КДБ – протоколи судових засідань, обшуків і допитів, а ще – покази свідків, спогади товаришів і листи поета з тюрми.

«Справа Василя Стуса» розповідає не лише про тих, хто нищив поета. А й містить маловідомі свідчення тих, хто ризикуючи власною свободою, боронили Стуса у суді. Ця книжка не лише проливає світло на кримінальну справу, а й дає зрозуміти, якою Василь Стус був людиною.

Захід безкоштовний, проте реєстрація обов'язкова: http://bit.ly/2MMNuFJ

Контактна особа: прес-секретарка чернівецького осередку Української академії лідерства Оксана Лютік, тел. 0669955770

Організатори: Українська академія лідерства.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews