У Ратуші нагородили чернівецьких спортсменів

17.07.2019 21:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Спортсменів, які гідно представляють Чернівці на різноманітних змаганнях та виборюють призові місця, відзначили сьогодні у Ратуші.

«Я радий сьогодні привітати вас з вагомими здобутками на престижних змаганнях. Ви достойно представляєте Чернівці і Буковину на міжнародному рівні, ми пишаємось вами, дякуємо за ваш труд і наполеглевість. Думаю, відновимо можливість матеріальної допомоги спортсменам для підготовки до Олімпійських ігор. У нас є достойний кандидат на участь в Олімпіаді в Токіо – заслужений майстер спорту України - Валерій Чоботар»,- сказав Олексій Каспрук. Він вручив спортсменам та їх тренерам Подяки міського голови та подарунки.

З нагоди здобуття 3 місця на ІІ Європейських іграх Грамоту міського голови та подарунок отримав заслужений майстер спорту України з карате Валерій Чоботар.

За участь у Всесвітніх іграх з єдиноборств серед школярів «Combat Games – 2019» нагородили Акакія Гвелесіані, Антоніну Золотухіну та Віктора Бордюжана.

Тренерів Олександра Пікуліна, Євгена Мотовиліна, Олександра Сергеева та Андрія Лазоренка відзначили за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок в розвиток карате в місті Чернівцях.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews