У Чернівецькій облраді буде створена група «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» - фракція «Оппоблок» припиняє свою діяльність

18.07.2019 19:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Фракція «Опозиційний блок» в Чернівецькій обласній раді припинила свою діяльність, а найближчим часом буде створена група «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ». Про це повідомив глава фракції Олександр Болтунов, передає офіційний сайт політичної сили.

Він також підкреслив, що «Опозиційний блок» з політичної сили перетворився в корпорацію з обслуговування бізнес-інтересів його нинішніх керівників. «Постійні безпринципні угоди з владою, явна і прихована підтримка на президентських виборах Петра Порошенка унеможливила наше перебування у фракції цієї політичної сили. Саме висунення Вілкула, який не мав жодних шансів на перемогу, не дозволило Юрію Бойку вийти до другого туру - не вистачило кількох відсотків », - зазначив депутат Чернівецької облради.

За його словами, керівництво «Оппоблоку» ніяких висновків не зробило і кинулося домовлятися з уже новою владою в надії отримати преференції. «Але людей не обдуриш - вони бачать, хто є хто. Бачать, хто відстоює їх інтереси, а кого цікавить тільки особиста вигода. Тільки Опозиційна платформа - ЗА ЖИТТЯ може дати відсіч загрозам і викликам, що стоять перед країною, домогтися миру, повернути людям нормальну гідне життя. Лідери партії не бояться за свої рейтинги і впевнено втілюють мирний план для України », - підкреслив Олександр Болтунов.

Він зазначив, що рішення про вихід з партії «Опозиційний блок» і вступ до партії «Опозиційну платформа - ЗА ЖИТТЯ» є усвідомленим і єдино правильним.

«Зрадники ідуть у політичне небуття, а рейтинг і довіру до Опозиційної платформи - ЗА ЖИТТЯ росте. Я вірю в нашу перемогу і в силу нашої партії, а також людей, які нас підтримують », - підсумував Олександр Болтунов.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews