Буковинські обласні комунальні заклади культури отримають кошти

13.08.2019 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Згідно з рішенням 32-ї позачергової сесії обласної ради про внесення змін до обласного бюджету низка обласних комунальних закладів культури отримають фінансування за рахунок розподілу додаткових надходжень від перевиконання дохідної частини обласного бюджету на загальну суму 1 млн. 81 тис. 300 грн.

Зокрема, Чернівецькому обласному  музею народної архітектури та побуту на капітальний ремонт огорожі території музею буде виділено 860 тис. грн., Чернівецькій обласній філармонії ім. Д.Гнатюка на пошиття концертних костюмів для колективу заслуженого академічного Буковинського ансамблю пісні і танцю імені Андрія Кушніренка – 150,0 тис. грн.

Понад 56 тис. грн. буде спрямовано Чернівецькому обласному краєзнавчому музею на придбання та запуск опалювального котла в приміщенні літературно-меморіального музею Юрія Федьковича  (м. Чернівці   пл. Соборна, 10).

За матеріалами прес-служби обласної ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews