На особливому контролі завершальний етап робіт з реконструкції перинатального центру на Буковині

17.08.2019 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


16 серпня 2019 в.о. директора  Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства облдержадміністрації  Олександр Пуршага провів чергову нараду з представниками Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, проектного інституту і представниками генпідрядної та субпідрядних організацій, які виконують роботи з реконструкції в обласному перинатальному центрі.

Учасники заходу ознайомилися з ходом проведення  робіт на об’єкті, обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення. 

Під час наради Олександр Пуршага наголосив на  необхідності збільшення кількості  працівників та пришвидшенні темпів виконання робіт з благоустрою території, придбання водомірних вузлів, станції пожежогасіння та сантехнічних приладів. Також доручив ТОВ «Чернівціагропроект» в найкоротші терміни  надати проектне рішення по влаштуванню бруківки з врахуванням потреб маломобільних груп населення, оздоблення сходів головного входу та підпірної стінки, проектне рішення щодо влаштування козирку над входом до приймального відділення прибудови.

Олександр Пуршага зауважив, що завершальний етап  реконструкції - це дуже складний процес, який  вимагає від кожного особливої уваги та чіткої послідовності виконання робіт.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews