Буковинці можуть отримати призначенням пенсії «в один дотик»

23.08.2019 07:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області звертається до керівників підприємств, установ, організацій, працівників кадрових служб, представників профспілкового активу.

Просимо долучитися до інформування ваших працівників, а також знайомих та близьких про нову модель звернення за призначенням пенсії «в один дотик».

Відтепер подати заяву для оформлення пенсійного забезпечення можна у режимі онлайн через вебпортал Пенсійного Фонду України (http://portal.pfu.gov.ua ). 

Для того, щоб скористатись новим сервісом, потрібно авторизуватись в Особистому кабінеті на вебпорталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису (підходять електронні ключі всіх акредитованих центрів сертифікації ключів), заповнити заяву та завантажити скановані копії документів. З переліком необхідних для призначення пенсії документів також можна ознайомитись на вебпорталі.

Послуга пенсія «в один дотик» передбачає  одне особисте звернення громадянина до сервісного центру Пенсійного фонду для ідентифікації та отримання пенсійного посвідчення.

Нова модель оформлення заявки на призначення пенсії «в один дотик» - зручна можливість заощадити час.

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews