Чернівці: в Управлінні ДСНС відбулися урочистості з нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України

27.08.2019 07:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

23 серпня в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня Державного Прапора та 28-ї річниці Незалежності України. Керівництво, увесь особовий склад Управління ДСНС та запрошені гості – представники місцевої та обласної влади – зібралися в актовій залі установи.

Т.в.о. начальника Управління Андрій Андроняк  урочисто привітав присутніх зі святом, побажавши, щоб над Україною завжди вільно майорів блакитно-жовтий стяг, а свято Незалежності додало всім наснаги для нових здобутків  на благо Батьківщини.

Під час урочистостей за досягнення високих результатів у службовій діяльності Почесною грамотою ДСНС України нагородили командира відділення караулу групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини АРЗ СП УДСНС Олега Полякова, грамотою ДСНС України – головного інспектора Заставнівського районного сектору Управління ДСНС Юрія Гараса.

За віддану працю, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 28-ї річниці Незалежності працівників Управління також нагородили грамотами Чернівецького міського голови, почесними грамотами Чернівецької обласної ради та Чернівецької державної адміністрації.

Музичні вітання присутнім подарувала вокалістка Управління ДСНС, виконавши мелодійні пісні про Україну.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews