Близько двох тисяч першокурсників прийняли присягу студента у ЧНУ

02.09.2019 21:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Близько 2 тис. першокурсників прийняли сьогодні присягу студента. Відсьогодні вони навчатимуться в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

Привітати новоспечених студентів у 3-му українському шедеврі за версією 35-ого сесії комітету Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО завітав і в.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк: "Дорогі студенти! Вітаю вас із вступом на навчання до одного з найпрестижніших закладів вищої освіти. Саме тут ви здобуватимете вищу освіту та навчатиметесь у авторитетних викладачів, науковців, професорів та доцентів. Будьте інноваційними, вчіть мови, будьте конкурентними в цьому світі та успішними".

"Впевнений: серед цих молодих людей є багато імен та прізвищ, котрі зможуть прославити нашу державу, цей величний заклад, любитимуть свою справу та зроблять все для створення нашої модерної української європейської нації!", - відзначив Михайло Павлюк. - Шановні батьки! Вірю та переконаний, що ваші діти зробили правильний та усвідомлений вибір вступити до цього вузу".

Також в.о. голови ОДА подякував адміністрації університету, а також усім науково-педагогічним працівникам за працю, котру вони сьогодні роблять як декани, завідувачі кафедр , викладачі для усіх студентів - молодих представників нашої генерації".

Для першокурсників студенти-магістри презентували символічну залікову книжку як символ справедливої оцінки їх знань під час навчання.

Студенти - першокурсники географічного факультету, факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва, ф-ту педагогіки, психології та соціальної роботи та філософсько-теологічного факультету вшанували видатних постатей історії української культури, яким ми зобов'язані нашими перемогами та успіхами - Тараса Шевченка, Юрія Федьковича, ім'я якого у 1989 році було надано університету, Костянтина Томащука, Йозефа Главку - покладанням квітів до підніжжя пам'ятників , встановлених на їхню честь.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews