На Буковині під час пожежі ледь не згоріла жінка

03.09.2019 10:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У селі Лашківка Кіцманського району виникла пожежа в господарській будівлі.

Вогонь спалахнув дуже швидко, адже споруда була дерев’яною, всередині неї зберігалось сіно. 

Водночас, повідомлення про пожежу до Служби порятунку надійшло із запізненням – власники помітили вогонь і зателефонували на лінію 101 вже тоді, коли полум’я повністю охопило будівлю. На ліквідацію пожежі за вказаною адресою направили рятувальників з міст Кіцмань та Чернівці, місцеву пожежну охорону смт Неполоківці.
 
Рятувальники ліквідували пожежу та запобігли перекиданню полум’я на дві сусідні споруди – господарську будівлю та житловий будинок –  і легковий автомобіль «Фольцваген Бора».
 
Внаслідок пожежі згоріла господарська будівля, в якій виникла пожежа.  Вогонь також знищив електрогосподарські прилади, корми та сіно, що були всередині. Внаслідок пожежі травмувалася власниця обійстя.

Намагаючись врятувати майно, 52-річна жінка отримала опіки І-ІІ ступенів ніг і плечей, працівники швидкої надали їй невідкладну лікарську допомогу. 

Причина пожежі встановлюється. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews