Буковина долучається до капманії «Стань донором – виграй гірський велосипед»

16.09.2019 19:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

«Європа за ТЕБЕ! Ти за ЖИТТЯ! Будь ДОНОРОМ!”, – таким є гасло кампанії, яка з 18 по 20 вересня одночасно пройде в Україні та Румунії у центрах переливання крові міст: Тулча, Ботошани, Сучава, Бая-Маре, Сату-Маре (Румунія), Чернівці, Івано-Франківськ, Ужгород, Одеса (Україна).

Кампанію з активізації донорського руху проведуть у рамках спільної операційної програми «Румунія – Україна 2014-2020», що фінансується Європейським Союзом, з нагоди Дня європейської співпраці.

На час проведення кампанії програма підготувала сюрпризи для донорів, а в кінці методом жеребкування буде вручений головний подарунок – по одному гірському велосипеду в кожному з 9 міст проведення кампанії. Розіграш переможців буде проведено 26 вересня 2019 р. у прямому ефірі та на сторінці програми у Facebook – ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.

Залучення якомога більшої кількості донорів призведе до того, щоб зусилля програми, партнерів, а також місцевих жителів двох країн дійсно посприяли порятунку наших громадян, відзначають організатори кампанії.

За матеріалами МОЗ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews