Обласний агропромисловий ярмарок «Буковинська осінь» запрошує учасників та гостей

20.09.2019 09:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Буковинці запрошуються до участі в XIII обласному агропромисловому ярмарку «Буковинська осінь», який відбудеться 29 вересня 2019 року о 10.00 на території клубу сімейного відпочинку «Буковинська Троя» (с. Реваківці Кіцманського району).

На ярмарку представлять елітне насіння, посадковий матеріал, плодоовочеву продукцію, продукцію рибництва, птахівництва та продукцію харчових переробних підприємств області, яку можна буде придбати за цінами нижче ринкових.

Крім того, можна буде ознайомитись із досягненнями різних галузей сільського господарства краю, а саме новими науковими розробками, інноваційними технологіями, сучасною технікою.

Програмою свята передбачається проведення 30-го ювілейного міжнародного фольклорного фестивалю «Буковинські зустрічі» за участі районних фольклорних колективів та запрошених колективів з Румунії та Польщі.

На території клубу сімейного відпочинку «Буковинська Троя» відбудеться обласний фінал кубку Буковини з конкуру, який гості свята зможуть безкоштовно відвідати.

Очікується, що у заході візьмуть участь гості з сусідніх областей України.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews