Чернівчанина затримали за виготовлення канабісу

29.09.2019 12:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У жителя обласного центру співробітники кримінальної поліції вилучили згорток з речовиною з характерними ознаками канабісу. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Під час досудового розслідування майнового злочину оперативники карного розшуку обласного управління Нацполіції здійснили санкціонований обшук за місцем проживання чоловіка, що міг бути причетним до вказаного правопорушення.

Під час обшуку поліцейські виявили в квартирі та вилучили згорток з канабісом, вагою приблизно 15 грамів. Вилучену речовину направлено на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Винній особі загрожує до трьох років позбавлення волі.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews