У Чернівцях пройшов форум відповідальних людей

15.10.2019 20:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

12 жовтня у Чернівцях за підтримки управління молоді та спорту Чернівецької ОДА відбувся Форум Відповідальних Людей на тему: «Молодь, кар'єра, досягнення: історії відповідального успіху». Програма Форуму передбачає панельні дискусії, лекції та ряд інших напрямків.

Зокрема, одна з найцікавіших панельних дискусій була з  Паулем Пшеничкою — учителем фізики та астрономії вищої кваліфікаційної категорії Чернівецького міського ліцею № 1 математичного та економічного профілів, вчитель-методист (1989), Відмінник освіти України (2005), Заслужений вчитель України (1996), переможець національної премії Global Teacher Prize Ukraine (2017), почесний член Лондонського інституту фізики, Найкращий вчитель фізики світу за версією Intel (2004), Президент Чернівецького молодіжного наукового товариства «Квазар» (з 1991 року), один із засновників методу проектно-орієнтованого навчання у школах.

Також до даної дискусії приєднався Олександр Славський – інститут розвитку громадського суспільства  м. Одеса та Ярина Лазарук – науковиця, організаторка етнодуховного фестивалю «Обнова – фест».

Учасниками якої були: Марта Левченко – директорка Чернівецької обласної організації «Майбутнє України», Володимир Громик – директор видавництва «Покрова», волонтер АТО з м. Львів та Орест Гевак – представник Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ, м. Львів.

Що таке Форум Відповідальних Людей? Це унікальна платформа для знайомства, комунікації, натхнення та започаткування спільних проєктів для громадських активістів, представників духовенства, бізнесменів, волонтерів, студентів, та просто відповідальних людей України.

Мета форуму – показати молоді моделі відповідальності та служіння у різних сферах суспільного життя на прикладі особистого досвіду провідних діячів та налагодити співпрацю молодіжних лідерів, громадських діячів, представників органів державного управління для розробки і реалізації нових можливостей співробітництва в новому форматі.

За матеріалами ЧОДА
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews