Буковинка побила каменем свою сусідку

20.10.2019 11:23   Джерело:
Опубліковано : Іванна Капустянська

Спершу нападниця вдарила сусідку по голові каменем, а потім почала бити по тілу.

До Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулася жінка, у якої виник конфлікт із сусідкою. Жінка розповіла, що після словесних перепалок сусідка нанесла їй декілька ударів каменем по голові, а коли жінка впала, продовжила завдавати їй ударів по тілу.

Про це інформує Інформаційне агенство "АСС" з посиланням на  регіональний центр з надання безоплатної вторинної допомоги.

Потерпілу госпіталізували до лікарні з забійними і рваними ранами та струсом головного мозку. За висновком судово-медичної експертизи жінка зазнала умисних тілесних ушкоджень, які спричинили короткочасний розлад її здоров’я. Завдані тілесні ушкодження не дозволяли жінці вести звичний спосіб життя; перенесений фізичний біль та постійний страх, що подібні дії можуть повторитися знову, завдавали моральних переживань та шкоди. 

З огляду на це, суд ухвалив відшкодувати потерпілій як матеріальну, так і моральну шкоду.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: