Чернівецька делегація відвідала завод з переробки пластику за кордоном (Фото)

21.10.2019 08:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У рамках візиту до Шльонського воєводства буковинська делегація на чолі із заступником голови облдержадміністрації Ігорем Богатирцем, було організовано поїздку на підприємство K&K Recykling System, яке займається виробництвом обладнання для перероблювання твердих побутових відходів, зокрема пластику.

K&K Recykling System  виробник лінії для перероблення пластмас, призначеної для миття сильно забруднених пластиків, таких як: пакувальні плівки (наприклад: LLDPE, LDPE, HDPE, PP, PVC, PS, PET), сільськогосподарська плівка, нетканий рослинний покрив, штучна трава стадіону, рибальські сітки, Tetra Pak упаковування, контейнери для тонера, поліпропіленові мішки. Підприємство, використовуючи власне обладнання налагодило потужне виробництво полімерних гранул різної фракції та готової пластмасової продукції.

Очільник чернівецької делегації Ігор Богатирець акцентував увагу на важливості налагодження  співпраці, адже встановлення такого обладнання і його подальша експлуатація дозволяє вирішувати одночасно декілька важливих аспектів.

В першу чергу поглиблена переробка побутових відходів, зокрема з пластику дозволяє покращити екологічну ситуацію області. З інших міркувань, налагодження нового виробництва полімерних гранул дає можливість для розвитку економіки, залучення додаткових інвестицій в регіон, створення нових робочих місць та збільшення надходжень до бюджету.

Більше інформації про ІХ Європейський конгрес малого і середнього бізнесу,  який проходить в м. Катовіце можна дізнатись у соціальній мережі Facebook, використавши наступний хештег: #EKMSP2019.

 

За матеріалами ЧОДА
 
null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

null
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews