На Буковині відбудеться семінар для жінок з інвалідністю

31.10.2019 20:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

6-8 листопада у місті Чернівці ГС ВГО «Національна асамблея людей з інвалідністю України» та ГО «Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю «Лідер»  проводить навчально-практичний семінар для жінок з інвалідністю: «Сприяння реалізації прав жінок з інвалідністю на особистий ріст та творчий розвиток»

Програма заходу:

6 листопада, (середа), 14.00

Місце проведення: конференц-зал готелю «Буковина», вул. Головна 141

- Діалог з владою. Обговорення питань забезпечення прав жінок з інвалідністю згідно Конвенції ООН про права  осіб з інвалідністю. 

- Лекції на тему: «Особливості роботи сечовидільної системи при особливих станах організму», «Профілактика та лікування захворювань нирок і сечовивідних шляхів»  Часовенко С.М.- лікар загальної практики сімейної медицини

7 листопада, (четвер), 10.00 – 13.00

Місце проведення: Школа Краси «SlavaStudio»,  вул. П.Орлика, 9-а

- Школа краси та гармонії  Я. Малинська  — директорка ШК, співорганізаторка заходу 

Майстер-клас по догляду за волоссям та шкірою.

- Майстер-клас з візажу.

- Уроки стилю.

 15.00 – флеш-моб «Не вір очам: життя не чорно-біле»

Місце проведення: біля пам'ятника Т. Шевченка на Центральній площі

Учасники: люди з інвалідністю, студенти Факультету педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Ліна Сімака — Президентка ГО «Ділові Українські Жінки Чернівецької області», Місіс Україна Всесвіт 2017, співорганізаторка заходу

Іван Величко – хореограф

- Фотосесія для жінок з інвалідністю «Життя не чорно-біле!»

Місце проведення: ресторан «Панська Гуральня», вул. О.Кобилянської

8 листопада, (п'ятниця), 9.00-12.00

Місце проведення: конференц-зал готелю «Буковина», вул.Головна 141

- Психологічний тренінг: «Організуй себе»

В.Балахтар - психолог, доктор психологічних наук, доцент кафедри педагогіки та соціальної роботи факультету педагогіки, психології та соціальної роботи Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Мета заходу: Привернення уваги громадськості до жінок з інвалідністю, керівництва місцевого та державного рівнів, широкого кола громадськості, жіночих та правозахисних громадських організацій щодо сприяння реалізації прав дівчат і жінок з інвалідністю, гарантованих Конвенцією ООН з прав інвалідів, Конституцією та іншими державними та Міжнародними правовими актами. Подолання психологічних стереотипів та формування нового позитивного погляду громадськості щодо жінок з інвалідністю. Підвищити рівень  щодо творчого розвитку жінок з інвалідністю.

У семінарі візьмуть участь жінки з інвалідністю Чернівецької,  Полтавської, Київської, Львівської, Миколаївської, Івано-Франківської, Донецької областей.

Відповідальна особа Валентина Добридіна, контакти : 050-50-05-123, 097-88-85-835 електронна пошта:vdobrydina@gmail.com

За матеріалами ЧОДА

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews