Чернівчани вимагають відремонтувати занедбаний дитячий садочок

18.11.2019 10:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Єдиному сайті електронних петицій з'явилося звернення щодо капітального ремонту дитсадка, що по вулиці Глибоцькій. 

"Просимо провести капітальний ремонт та осучаснення дитячого садочку №39 що по вул. Глибоцькій. Таке враження, що садочок залишився далеко в минулому і про нього всі забули. Але це не так. Район Роша розширюється будуються нові будинки, де проживає багато молоді з дітками і нам дуже зручним є саме цей садочок. Його відвідують багато діток.

На жаль, стан садочку аварійний капітальний ремонт не проводився напевно ні разу з моменту відкриття . Все в жахливому стані корпуси (ясельна та старші групи в різних корпусах), меблі, матраци, ігрові зони. Батьки своїми силами замінили вікна, роблять косметичний ремонт, але нажаль цього не достатньо. Тому батьки вирішили бити на сполох ,ми писали листи в Міністерство освіти, зверталися до місцевого телебачення , але нажаль нас не чують. Ми хочемо щоб наші дітки розвивалися в нормальних умовах і просимо допомогти нам в цьому", - пише авторка петиції Балан Ірина Михайлівна.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews