У Чернівцях зафарбовують написи з рекламою наркотиків

11.12.2019 21:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Напередодні новорічно-різдвяних свят, в області продовжується боротьба із каналами збуту та розповсюдження наркотичних речовин серед молоді.

Сьогодні, 11 грудня, у Чернівцях за сприяння управління молоді та спорту ОДА, спільно з представниками громадської організації «Міжнародна антинаркотична асоціація», іншими молодіжними ГО, спортсменами та небайдужими громадянами, починаючи від головного входу Центрального парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка і в напрямках проспекту Незалежності та центру міста, де замальовані написи на стінах з електронними адресами, за якими можна придбати наркотичні речовини.

Результат заходу - замальовані 80 рекламних точок продажу наркотиків на вулицях, зокрема: вул. Головна, вул. Садова, вул. Героїв Майдану, вул. Шевченка, вул. Бахрушина, вул. Ірини Вільде, вул. Мирона Кордуби, вул. Поповича, вул. Котляревського, вул. Гребінки, Казарменному провулку, вул. Старицького, вул. Чехова, вул. Владислава Трепка, провулку Шпитальному, вул. Герцена, вул. Щарбанюка, вул. Оренбурзька, вул. Небесної Сотні, вул. Гончарова та вул. Яська.

Управління молоді та спорту спільно з молодіжними громадськими організаціями планує надалі продовжувати цю роботу.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews