Чернівецькі волонтери програми «Будуємо Україну разом» провели соціальну акцію

19.12.2019 22:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

16-17 грудня 2019 року, за підтримки управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, відбулася волонтерська акція БУРчик.

Цей захід реалізувалася в рамках діяльності Чернівецького осередку Всеукраїнської волонтерської програми «Будуємо Україну разом», проєкти якої реалізуються з метою відкриття нових можливостей для волонтерства, саморозвитку молоді та сталого розвитку громад щоб ще ефективніше та якісніше «будувати стіни помешкань і руйнувати стіни між людьми».

У рамках цієї акції 10 молодих волонтерів допомогли багатодітній сім'ї з ремонтом їхнього житла та паралельно навчалися.

Волонтерська (перша) частина акція БУРчик проходила в багатодітній родині, яка проживає в Чернівцях.

Друга частина акції полягала у тому, що учасники відвідали тренінг фінансової грамотності, де мали можливість дізнатися, як правильно розподіляти власні кошти та накопичувати, окрім того, переглянули фільм взяли участь у рефлексії-обговоренню.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews