У Хотині з нагоди ювілею рятувальники нагородили ветерана служби

04.01.2020 19:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Другого січня виповнилося 75 років колишньому начальнику СДПЧ-7 по охороні міста Хотин відділу державної пожежної охорони УМВС України у Чернівецькій області Октавіану Костенчуку.

З нагоди свята з вітальним візитом до іменинника прийшли начальник Хотинського районного сектору Управління ДСНС Михайло Заінчковський та заступник голови Хотинського районного осередку Чернівецької обласної Ради ветеранів Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту Андрій Бринь.

Октавіан Сильвестрович наразі перебуває на заслуженому відпочинку. Роботі  у Службі порятунку він віддав більше 30 років, у званні підполковника завершив службу. 

Присутні привітали Октавіана Сильвестровича з 75-річчям, вручили ювіляру нагрудний знак «Гідність та Честь» та вітальний лист. Імениннику подякували за нелегку службу та  побажали богатирського здоров’я, життєвої наснаги, довголіття.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews