Буковинські прикордонники затримали літак з контрабандою

10.01.2020 08:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

9 січня вночі на околиці міста Коломия на старому цивільному аеродромі співробітниками оперативних підрозділів Західного регіонального управління та мобільного підрозділу Чернівецького загону затримано трьох осіб, один з яких пілот літака АН-2.

Чоловіки підозрюються у переміщенні товарів через українсько-румунський кордон в межах Герцаївського району Чернівецької області, повідомили у пресслужбі прикордонного загону.

Тієї ночі правоохоронці фіксували літак по обидва боки кордону за допомогою тепловізора, поряд з цим прослуховувався звук двигуна. Під час зворотного польоту та наявної інформації співробітниками оперативних підрозділів за сто кілометрів від кордону, на місці приземлення літального апарату затримано його пілота та ще двох чоловіків, які можливо причетні до протиправної діяльності.


Наразі продовжуються заходи щодо встановлення всіх обставин правопорушення та кола інших причетних до оборудки людей.

Прикордонники додали, що за останні кілька років такого типу літаки вже вчетверте виявляються охоронцями кордону в межах Тернопільської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews