У Чернівцях обрали найкращих маланкарів (фото)

13.01.2020 08:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

 Фестиваль Маланок – це унікальне дійство, на якому представлена українська, бессарабська, гуцульська, молдавська, румунська маланка, традиції яких збережені на Буковині.

У Фестивалі приймають також участь колективи з маланкою осучасненою, так званою периберією, - пише "Чернівецький промінь".

null
Фото Чернівецький промінь


Впродовж міжфестивального періоду колективи ретельно готуються до Фестивалю Маланок , щоб вразити не лише глядачів, а й бути гідно оціненими членами журі.

null

В кінці свята на площі Філармонії організатори нагороджували найкращих.

null

За результатами голосування, глядачі віддали перевагу колективу з села Брусниця. Вони привезли до Чернівців великого білого ведмедя та ескімосів. 

null

Відповідно, друге місце отримав колектив з села Чагор зі своїм «Персидським слоном», а третє місце віддали колективу «Гігантська нутрія» з села Горбова. 

Переможці отримали грошові винагороди: за перше місце - колектив з села Брусниця тримав 50 тисяч гривень, за друге місце представники Чагра отримали 30 тисяч гривень і "Гігантська нутрія" з Горбова за третє місце - 20 тисяч гривень. 
 
null
 

null

null

null
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews