На Буковині посадовець райдержадміністрації попався на хабарі

23.01.2020 15:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Чиновника затримали безпосередньо під час отримання неправомірної вигоди.
 
На одержанні неправомірної вигоди, затримано завідувача сектору регіонального розвитку, містобудування та архітектури однієї із РДА області, повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

За версією слідства, посадовець вимагав від громадянки неправомірну вигоду в сумі 1500 доларів за вирішення питання щодо зміни цільового призначення земельних ділянок. 

Під час отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 800 доларів США службову особу було затримано на робочому місці.

Внаслідок вчинених дій розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) КК України.

За скоєне посадовцю загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до 3 років, із конфіскацією майна, у разі доведення вини у судовому порядку.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews