Петиція про заснування спортивної алеї у Чернівцях набрала 258 необхідних голосів

27.01.2020 18:42   Джерело: pogliad.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Петиція про заснування спортивної алеї у Чернівцях станом на 26 січня набрала 258 необхідних голосів. Петицію зареєстрував 10 січня 2020 року Ярослав Галан.

«Патріотизм, як моральна та етична вища цінність не втратив своєї значущості і актуальності. Відчуття патріотизму є багатогранною діяльністю за своїм змістом, що не може бути описане кількома словами. Це і любов до рідних місць, і гордість за свій народ, і відчуття своєї нерозривності з тим, що навкруги оточує, і бажання зберігати, примножувати багатства своєї країни та безумовно гордість за своїх спортсменів.

Розвиток фізичної культури та спорту характеризує рівень і якість життя населення країни, міста, регіону. Залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, популяризація ставлення до здорового способу життя, розвиток масового спорту, наочна демонстрація позитивного прикладу виступів та перемог спортсменів стає прикладом для молодого покоління шляхом показу героїв спорту.

Тому виходячи з того пропонується заснувати «Спортивну алею» у місті Чернівці, яка буде реалізувати та утверджувати повагу до спортсменів, піднесення престижу серед громадян, що є важливим аспектом формування й розвитку особистості містян», - йдеться у петиції.

За матеріалами https://pogliad.ua 

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua