Буковинці працюють над проєктом щодо очищення води

29.01.2020 20:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Пропозиції проєктів щодо очищення води, водопостачання та водовідведення у населених пунктах Чернівецької області обговорили сьогодні під час зустрічі перший заступник голови ОДА Богдан Ковалюк та Віцепрезидентка компанії SUEZ з питань розвитку бізнесу у Центральній та Східній Європі Олександра Бургуан.

«Для нас якісне очищення питної води – це актуальне питання. Наразі обласна виконавча влада працює над конкретними пропозиціями до етапу підписання угоди. Ми готові у короткий термін розробити якісні проєкти і сприяти їх реалізації», – зазначив Богдан Ковалюк.

Олександра Бургуан познайомила присутніх з командою, яка працює над проєктом, і наголосила, що компанія неабияк цікавиться роботою в Україні. 

«Ми допомагаємо містам і промисловим підприємствам оптимізувати управління водою, перероблення та утилізацію відходів. Окрім того, доступ абсолютно всіх жителів до чистої питної води – основна мета компанії. Наша співпраця дозволить визначити пріоритети та зони, над якими потрібно працювати, щоб забезпечити водопостачання та водовідведення для понад 65% населення області», – наголосила Олександра Бургуан.

Проєкт складається з декількох етапів – обговорення, розроблення плану, визначення об'єктів, технічних властивостей, фінансування, укладання контрактів.

Під час сьогоднішньої зустрічі сторони узгодили спільні точки дотику для співпраці.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews