У Чернівцях ліквідовують аварію на котельні «Південа-1»

05.02.2020 21:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Відбулось екстренне засідання міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернівців. Як відомо, через гідроудар зупинилася котельня «Південна-1».

Пориви на трасі призвели до витоків теплоносія. Без тепла залишились переважна частина будинків мікрорайонів О. Щербанюка, Ф. Полєтаєва, Героїв Майдану, В. Комарова, проспекту Незалежності, вулиці Ф. Достаєвського та прилеглих.

Як повідомив директор МКП «Чернівцтеплокомуенерго» Олександр Меленчук: «Попередньо виявлено 9 проривів, 8 з яких ліквідовано. Продовжуються ремонтні роботи по ліквідації прориву на трубі діаметром 60 мм та вживаються заходи щодо якнайшвидшого відновлення теплопостачання».

Для ліквідації аварійної ситуації від КП «Чернівцітеплокомуненерго» та житлово-експлуатаційних контор залучено 10 одиниць техніки та 35 працівнкиів, від УДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 1 працівник. Чернівецький міський голова Олексій Каспрук дав доручення якомога швидше ліквідувати аварійну ситуацію, комунальним службам працювати в посиленому режимі, працівникам МКП «Чернівцтеплокомуенерго» регулярно повідомляти про ситуацію.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews