У Чернівцях говорили про техногенно-екологічну безпеку

11.02.2020 08:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відбулося сьогодні, 10 лютого, в залі селекторних нарад  ПАТ «Укртелеком» під головуванням заступниці голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталії Гусак.

На засіданні розглянули питання про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території Чернівецької області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, а також про внесення змін до Комплексного плану заходів, регламентованих «Правилами санітарної охорони території України» в області на 2017-2022 рр.

За результатами обговорень вирішили утворити тимчасову обласну протиепідемічну комісію при Чернівецькій ОДА, а також рекомендувати буковинцям утриматися від подорожей у Китайську Народну Республіку до стабілізації ситуації.

Також в області проведуть симуляційне навчання готовності закладів охорони здоров’я до госпіталізації хворих, заражених коронавірусом.  

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews