У Чернівцях бухгалтера одного з комунпідприємств викрили на махінаціях

15.02.2020 10:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Міський голова шукає крайнього.

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук на своїй сторінці у «Facebook» повідомив, що головного бухгалтера «одного з комунальних підприємств міста» підозрюють у фінансових махінаціях.
 
За словами мера, «головний бухгалтер, зловживаючи довірою директора, з рахунку підприємства робила сумнівні проплати на значні суми за різні товари та послуги». Про які суми йдеться міський голова не уточнив.
 
Як пише "Чернівецький промінь", йдеться про Міжнародний аеропорт «Чернівці», дирекція якого щороку вимагає мільйонні дотації з міського бюджету. Справу про зловживання розслідує Служба безпеки України.
 
Керівництво аеропорту неодноразово наражалось на критику депутатів і журналістів за неефективну роботу. Так, у 2019 році під час громадського обговорення бюджету Чернівців директор летовища в 10 разів завищив показники податкових відрахувань підприємства.
 
Тоді видання «The Chernivtsi Times» констатувало, що керівник аеропорту Борис Морський «абсолютно не орієнтується у ситуації, що склалася на підприємстві, та його фінансово-господарській діяльності».
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews