Обрано новий склад громадської ради при Чернівецькій ОДА

21.02.2020 22:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Новий склад громадської ради при обласній державній адміністрації обрано на установчих зборах 21 лютого. 
До громадської ради, яка покликана сприяти участі громадськості у формуванні та реалізації державної і регіональної політики, зголосилися увійти 38 представників інститутів громадянського суспільства області.

Головою ради обрано знаного громадського діяча, заступника голови Правління обласної організації «Комітет виборців», голову Буковинського Центру виборчих технологій Ігоря Бабюка. Його заступниками стали Юрій Скорейко – голова виконкому громадської організації «Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан», та Сергій Бостан – директор громадської організації «Інститут політичних і геополітичних досліджень».

На думку учасників, громадська рада має бути зручним майданчиком  для налагодження співпраці влади та інститутів громадянського суспільства. А першочерговим завданням її членів є донесення до влади думки громадськості, вироблення експертних пропозицій, висновків, аналітичних матеріалів, які можна враховувати під час ухвалення управлінських рішень задля суспільної користі.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews