Буковинці отримуватимуть лише одну платіжку за газ

22.02.2020 14:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У платіжці буде два рахунки.

У Чернівецькій області споживачі газу отримуватимуть одну квитанцію за газ замість двох, як було раніше. Про це  повідомила прессекретарка АТ «Чернівцігаз» Вікторія Голодняк. Це зробили для зручності споживачів.

«Раніше до нас надходили скарги від користувачів — паперу забагато, платіжки губляться, плутаються. Тому, аби людям було зручніше, ми вирішили давати інформацію на одному «папірці»: з одного боку рахунок від АТ «Чернівцігаз», а з іншого — рахунок від ТОВ «Чернівцігаз Збут». Рахунків досі два — реквізити, за якими потрібно буде сплатити за послуги, залишаться різними, тому що це дві різні компанії, які надають різні послуги».

У товаристві також повідомили, що зараз вони активно працюють над нововведенням, проте дату, коли буковинці отримають оновлену платіжку, назвати поки не можуть, - пише shpalta.media.

«Можу сказати, що до березня рахунки оновляться. Варто розуміти, що процедура не є простою, але нам подобається така ініціатива, тому працюємо над цим активно», — каже Вікторія Голодняк.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews