На Буковині прикордонників двічі за добу намагалися підкупити

25.02.2020 08:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Іноземцям довелося пояснювати свої дії правоохоронцям.

У неділю, 23 лютого, покидаючи Україну через пункт пропуску «Порубне», громадянка Молдови запропонувала прикордонникам хабар у розмірі 200 доларів США.
 
Жінка в такий спосіб спробувала уникнути адміністративної відповідальності за перевищення терміну перебування на території України.
 
Того ж дня, ще одного іноземця,  передали представникам Національної поліції в пункті пропуску «Мамалига». Громадянин Молдови спробував в’їхати на територію України по внутрішньому паспорту громадянина Румунії.
 
Однак документ не дає права на перетин українсько-молдовського кордону. А тому іноземець запропонував прикордоннику хабар у розмірі 100 доларів США.
 

В обох випадках прикордонники відмовилися від неправомірної вигоди, а іноземцям довелося пояснювати свої дії правоохоронцям, про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews