Наталія Чернівецька

Наталія Чернівецька

журналіст, редактор, теле-радіоведуча

«Суть роботи психолога це – бачити людей наскрізь», – Анастасія Гаврилиця лейтенант поліції, інспектор сектору психологічного забезпечення

09.03.2020 18:42   Джерело: CvNews
Автор : Наталія Чернівецька

Анастасія працює в поліції на посаді психолога, хоча її доля в правоохоронних органах починалась зовсім по іншому.

null
 

«Моя мрія дитинства – працювати слідчим», – розповідає поліцейська. Тому одразу після закінчення школи, вступила до університету на юридичний факультет».

Будучи курсантом другого курсу Анастасія вирішила здобути професію психолога. В той момент ця наука стала для неї новим відкриттям.

null
 

Працюючи у слідстві, колеги дивувалися витримці та терпінню дівчини, вмінню вислухати співрозмовника. Їй доводилося працювати з різними категоріями людей і вона вміла знайти підхід до кожного.

«Коли я дізналася про вакансію на посаду психолога в Головному управлінні поліції у Чернівцях, то була на сьомому небі від щастя», – розповідає поліцейська. Дівчина доклала максимум зусиль і вже згодом отримала омріяну роботу.

null
 

На думку Анастасії, суть роботи психолога це – бачити людей наскрізь. На плечі психолога падає велика відповідальність за людей, які несуть службу в поліції. Вміння зрозуміти, або інколи і допомогти тому, хто кожного дня на власні очі бачить жорстокість та насилля, який незважаючи на всі складнощі працює на благо суспільства.

null
 

Як розповідає сама Анастасія, її робота також полягає у відборі кандидатів на службу в поліцію. Серед них є і чимало жінок, які нічим не поступаються чоловікам, які вирішили стати працівниками поліції. Кожна з них має великий потенціал та бажання змінити нашу державу на краще. Більшість з них знаходять у поліції своє покликання, так як знайшла його Анастасія Гаврилиця.

null
 

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews