Чернівчанин вдарив поліцейського в обличчя

10.03.2020 20:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Під час припинення протиправних дій чернівчанина і притягнення його до адміністративної відповідальності, чоловік не виконував законну вимогу працівників поліції та наніс одному із них удар в обличчя.

За вчинені дії правопорушнику загрожує до двох років позбавлення волі.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від співробітника Управління патрульної поліції, що житель Чернівців наніс тілесні ушкодження поліцейському під час виконання ним службових обов’язків.

Проведеною перевіркою слідчі Садгірського відділення поліції встановили, що під час документування адміністративного правопорушення поліцейськими УПП, 37-річний місцевий житель поводив себе агресивно, не реагував на зауваження правоохоронців та наніс одному із них тілесні ушкодження.

За фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews