Як працюватимуть буковинські прикордонні пункти пропуску?

12.03.2020 20:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На даний час у межах відповідальності Чернівецького прикордонного загону функціонує 14 пунктів пропуску.

Начальник пресслужби Чернівецького прикордонного загону Сергій Бровко розповів у коментарі «Чернівецькому променю» про те, як будуть функціонувати пропускні пункти Буковини під час введеного карантину у зв’язку із коронавірусом.
 
Сергій Бровко, повідомив, що на даний час у межах відповідальності Чернівецького прикордонного загону функціонує 14 пунктів пропуску. Також повідомив, що інформації про закриття пунктів пропуску немає.
 
«Такої інформації на даний час немає, які пункти пропуску будуть закриватися, а які будуть здійснювати пропускні операції. На даний час, всі пропускні пункти працюють ритмічно, у звичному режимі»,-розповів начальник пресслужби Чернівецького прикордонного загону.
 
Зараз на кордоні проводяться додаткові заходи проведення температурного скринінгу для того, щоб виявляти осіб з можливими ознаками захворювання на коронавірус, або інші респіраторні захворювання.
 
«Такі дії не допустять потрапляння вірусу на Україну. В разі надходження додаткових вказівок щодо закриття пунктів пропуску, вони будуть виконані, а також ми додатково проінформуємо громадськість»,-Сергій Бровко.
 
Також начальник пресслужби Чернівецького прикордонного загону запевнив, що на кордоні ажіотажу з заробітчанами немає, а пасажиропотік знизився.
 
Варто зауважити, що люди розуміють, що краще убезпечити своїх рідних і залишитися в країні, де є випадки захворювання.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews