На Буковині під час пожежі загинув чоловік

16.03.2020 12:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

15 березня 2020 року у селі Мольниця Герцаївського району під час пожежі в житловому будинку загинув 65-річний господар.

Чоловік проживав один і не міг самостійно пересуватися, тому до нього регулярно навідувалися родичі. Востаннє вони були у чоловіка за день до пожежі, а вже 15 березня, коли у гості до господаря прийшли сусіди, вони побачили, як з будинку йде густий дим. У житловій кімнаті горіли ліжко та килим. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Люди викликали рятувальників, і, не гаючи часу, почали самостійно гасити пожежу. Місцевим жителям вдалось впоратись з вогнем за допомогою підручних засобів до приїзду вогнеборців. У будинку вони виявили тіло господаря. Чоловік був вже без ознак життя. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу. Причина пожежі – необережність господаря під час паління. 

Окрім пожеж у житловому секторі, упродовж вихідних в області горів автомобіль «Mercedes-Benz Vito» на вул. Рокитнянській у місті Чернівці та сталося 15 пожеж на відкритій території. У результаті вогонь знищив майже 25 га сухої трави.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews