На пункті пропуску «Мамалига» буковинські прикордонники затримали чоловіка, який перевозив ліки з наркотичним вмістом

27.03.2020 13:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Недотримання правил обігу наркотичних засобів поліцейські задокументували на автомобільному пункті пропуску «Мамалига».

Водій вантажівки перевозив транзитом через територію України без відповідних документів лікарські засоби із вмістом трамадолу. Правоохоронці вилучили нелегальний вантаж. За порушення чинного законодавства винним особам загрожує кримінальна відповідальність.
 
До поліції надійшло повідомлення з КПП «Мамалига» від співробітників митниці про те, що під час перетину кордону в автомобілі «DAF» виявлено лікарські засоби, обіг яких обмежено. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
57-річний водій з міста Дніпро перевозив транзитом через територію України без відповідного дозволу 6 коробок з лікарським препаратом, що містить наркотичний засіб «трамадол».
 
Поліцейські вилучили у порушника транспортний засіб і вантаж. Відомості про злочин слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 320 (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України.
 
Слідчі Новоселицького відділення поліції також звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на нелегальний вантаж. Ухвалою суду вантаж арештовано. Проводиться досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews