На Буковині згоріла господарська будівля

02.04.2020 13:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

популярне


Вогонь знищив 100 тонн  яблук, 1000 контейнерів для зберігання яблук, господарський інвентар та інше майно.

1 квітня на лінію 101 зателефонував чоловік та повідомив, що у смт Кельменцях виникла пожежа у його господарській будівлі. Приміщення господар використовував як склад, де зберігав яблука та господарський інвентар. 
 
Зважаючи на пізнє виявлення пожежі та повідомлення про неї, а також швидке розповсюдження вогню, на час прибуття рятувальників на місце події вогонь повністю охопив господарську будівлю, площа пожежі становила 150 кв. м. Всередині будівлі знаходились садові хімічні речовини та газові балони, існувала загроза вибуху та перекидання вогню на сусідній житловий будинок. 
 
Також вони запобігли перекиданню полум’я на сусідній житловий будинок. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на час прибуття. Вогонь знищив господарську споруду, 100 тонн  яблук, 1000 контейнерів для зберігання яблук, господарський інвентар та інше майно. За попередніми висновками фахівців, причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем місцевої мешканки, яка спалювала на ділянці, по сусідству з господарською будівлею, суху траву.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews