Буковинця, який намагався спалити заживо власну доньку, судитимуть

02.04.2020 15:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до Шевченківського районного суду міста Чернівці.

Під час досудового розслідування правоохоронці зібрали достатньо доказів винуватості 38-річного чернівчанина, який на початку цього року намагався спалити свою дружину та трьох дітей, які перебували в будинку за місцем проживання. Внаслідок злочинних дій чоловіка його 16-річна донька отримала численні опіки.

Тривалість розслідування обставин вчинення кримінального правопорушення зумовлена проведенням значної кількості слідчих дій та більше 15 судових експертиз. Зазначимо, що за результатами проведеної судово-психіатричної експертизи встановлено: під час скоєння інкримінованого злочину, а також на момент завершення розслідування чоловік не мав ознак психічних захворювань, усвідомлював свої дії та їхні можливі наслідки.

31 березня слідчі вручили обвинувальний акт зловмиснику, який наразі перебуває в слідчому ізоляторі.

Протиправні дії обвинуваченого правоохоронці кваліфікують за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна), частиною 2 статті 15 і пунктами 2 і 5 частини 2 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews