Буковина самоізолювалася

03.04.2020 13:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Наступні три тижні в області діятиме особливий режим вїзду-виїзду.

Таке рішення прийняла Державна комісія з питань ТЕБ та НС. Обмеження діятимуть до 24 квітня.

Відновлять роботу 5 карантинних пропускних пунктів по периметру області: у Вижниці, Оршівцях, Звенячині, Атаках та Новодністровську, - пише ІА АСС.

"Заборона стосуватиметься пасажирського транспорту. Винятки складуть лише вантажні авто, які везуть продуктові, промислові товари, аби економічна сфера працювала. Пропускатимуть і транзитні транспортні засоби. Зможуть долати рубіж люди, котрі працюють на тих підприємствах та установах, котрі здійснюють життєзабезпечення області. Зможуть вернутись додому ті люди, чиє авто зареєстроване у Чернівецькій області, тобто всіх впустимо додому. Втім, на виїзд режим буде обмежений", - зазначив голова ОДА Сергій Осачук.

Також посадовець додав, що ті особи, котрі працюють у Чернівецькій області, але живуть у сусідніх регіонах, повинні врахувати такі зміни і змінити формат життя: або тимчасово залишитись проживати на Буковині або домовитись з роботодавцем про дистанційну роботу. 

"Після прийняття цього рішення, коли всю область закриваємо, втрачає доцільність зберігати карантинні пости в окремих селах. Всі блок-пости по області ми знімаємо, стережемо тільки по периметру, - додав Осачук. - Всі заходи мають одну мету: допомогти людям знайти причину залишитись вдома. Це така форма солідарного діалогу з вами, буковинці". 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews