Буковинець, який пропонував хабар поліціянтові, постане перед судом

08.04.2020 15:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік намагався дати патрульному 400 доларів.

Чернівецькою місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 32-річного мешканця Івано-Франківської області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (надання службовій особі неправомірної вигоди).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2020 року працівниками патрульної поліції по вул. Галицький Шлях у Чернівцях був зупинений автомобіль марки «Опель Рекорд» за порушення Правил дорожнього руху.

У ході спілкування з водієм правоохоронці виявили у нього ознаки сп’яніння, у зв’язку із чим почали складати адміністративні матеріали за вчинення ним правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп'яніння).

Після чого, обвинувачений, будучи пасажиром даного транспортного засобу, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив «допомогти» своєму односельчанину уникнути адміністративної відповідальності та надав поліцейському неправомірну вигоду у розмірі 400 доларів США за непритягнення свого знайомого до передбаченої законом відповідальності. Подальшу долю чоловіка вирішуватиме суд. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews