Заступниця голови Чернівецької ОДА написала заяву в поліцію через наклеп

15.04.2020 19:26   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак написала заяву в поліцію через наклеп.

Про це Наталія Гусак повідомила на своїй сторінці у фейсбуці, пише molbuk.ua.

"Сьогодні написала заяву про наклеп в мою сторону. Впевнена, що слова також мають ціну", - йдеться в дописі Гусак.

У заяві Наталія Гусак зазначила, що чоловік на ім'я Антон Гура у прямому ефірі, розмовляючи із керівником осередку партії "Слуга народу" в Чернівецькій області Віталієм Другановським, поширив неправдиву інформацію та звів наклеп проти неї.

"Сьогодні, 14.04, мені стало відомо, що на сторінці у фейсбуці Антона Гури виставлено відео о 18:35, де пан Антон розмовляючи з Віталієм Другановським, зазначив про неправдиву інформацію та наклеп в мою сторону", - йдеться в заяві.

Зокрема, у прямому ефірі на фейсбук-сторінці Антона Гури, чоловік разом із Віталієм Другановським розмовляли про корупційну схему в лікарнях та "дерибан".

"Дорогі друзі, все що відбувається у місті Чернівці, для мене це щось нове. Я почав "трусити" корупційне "кодло" в маленьких лікарнях, в районних центрах. В підсумку, я знаходжу корупційні зв'язки у верхніх частинах нашої влади. Я спілкувався із заступницею голови Чернівецької ОДА Наталією Гусак. Яка під час розмови сказала, що всі питання до людей президента. А ввечері, так склалося, що зустрічаюсь з людиною, це прямий представник пана Зеленського. Так ось, ми зараз поговоримо без цензури, що відбувається у місті Чернівці", - йдеться у збреженому відео прямого ефіру Антона Гури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець