Гроші за зекономлений газ повернуть буковинцям: як це зробити

28.04.2020 13:19   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Новини Буковини

"Чернівцігаз Збут" розпочав повертати залишки невикористаних коштів всім, хто купував "газ про запас". Ця акція тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року.

Про це повідомили у пресслужбі "Чернівцігаз збут".

 

"Газ про запас" у Чернівецькій області придбало 1158 споживачів. Вони купили 1,55 млн куб. м газу, а ось використали приблизно половину цього обсягу - 0,79 млн куб. м газу. Адже взимку ціна на газ знизилася і у деякі місяці виявилася дешевшою, ніж її пропонували в акції "газ про запас".

Кошти за зекономлений газ можуть бути використані споживачами для оплати поточного споживання. Їх за заявою споживачів можуть перерахувати на банківський рахунок.

Починаючи з 20 квітня в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу компанії contact@cvgaszbut.104.ua заяву встановленого зразка, або залишити підписану заяву у спеціальній скриньці, яка установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів. Кошти обіцяють повернути одразу після отримання заяви.

Перевірити стан особового рахунку можна вебсайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (0372) 93-18-04.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець