У Чернівцях дозволили відвідування кладовищ

16.05.2020 10:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Проведення ритуальних обрядів дозволили з дотриманням протиепідемічних правил.

13 травня, на засіданні Чернівецька міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення дозволити роботу салонів краси, перукарень, стоматологічних центрів та майстерень. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

Міська комісія також відмінила заборону на відвідування кладовищ, залишивши у силі вимогу здійснювати поховання померлих, проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, зокрема, участі не більше, ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри. 

Водночас міська комісія вирішила звернутися до обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з пропозиціями щодо визначення порядку відновлення на території  міста Чернівці роботи ринків непродовольчої групи товарів, діяльності з надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках просто неба, роботи магазинів непродовольчих товарів з дотриманням вимог  постанов Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 року №17 та №18. 

Комісія звернула увагу всіх суб’єктів господарювання на території Чернівців на те, що їх діяльність  має відбуватися  з обов’язковим дотриманням вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України та з дотриманням карантинних обмежень, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 із змінами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews