На Буковині люди перекрили дорогу - протестують

26.05.2020 10:04   Джерело: ІА АСС
Опубліковано : Іванна Капустянська

Люди протестують проти поданого Чернівецькою ОДА планом, який залишає Новодністровську ОТГ у складі одного міста.

Сьогодні, 26 травня, у Новодністровську зранку розпочалася мирна акція протесту місцевих жителів.

Як повідомляє ІА АСС з посиланням на "Новини Новодністровська", люди висловлюють своє обурення поданим Чернівецькою ОДА планом, який залишає Новодністровську ОТГ у складі одного міста. 

null

Згідно з новим перспективним планом, до Новодністровської об’єднаної громади увійде лише місто Новодністровськ. Села Білоусівка, Ломачинці, Василівка, Ожеве та Розкопинці увійдуть до Сокирянської ОТГ, яка стане однією з найбільших в області.

Протестувальники розділилися на дві групи. Вони ходять по двом пішохідним переходам однієї з центральних вулиць міста, не пропускаючи автівок. У руках тримають плакати з написом: "Шмигаль! Не підписуй "Безперспективний" план Новодністровської ОТГ!", "Новодністровськ - центр спроможної громади!" тощо.

null

Протестувальники підготували звернення до Гендиректора ПрАТ "Укргідроенерго", директора філії "Дирекції з будівництва Дністровської ГАЕС" ПрАТ "Укргідроенерго", директора Філії "Дністровської ГЕС" ПрАТ "Укргідроенерго", директора ПрАТ "Нижньодністровська ГЕС", директора філії Консорціуму "НВО Укргідроенергобуд", керівників організацій та підприємтсв Новодністровська. Люди сподіваються, що їхнє звернення почують в уряді і внесуть зміни до перспективного плану. 

null



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ІА АСС