У Чернівцях злочинець пограбував дитину

25.06.2020 22:55   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
40-річний чернівчанин повідомив поліцейських про те, що невідома особа на вулиці відкрито заволоділа мобільним телефоном його 12-річного сина.
 
Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
 
Для встановлення усіх обставин скоєння злочину слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції на місці події провела ряд поліцейських заходів. Під час розмови з потерпілим правоохоронці встановили, що до хлопця на вулиці підійшов невідомий чоловік, відібрав його мобільний телефон і зник.
 
Поліцейські Чернівецького відділу поліції переглянули відео з камер спостереження та опитали очевидців події. Внаслідок проведених заходів оперативники встановили особу злочинця. Ним виявився 38-річний чернівчанин.
 
Слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
 

Наразі триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews