Обіцянки мера: вже майже 5 років басейн школи №27 у Чернівцях залишається руїною (відео)

09.07.2020 19:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ремонт басейну в 27 школі був однією із передвиборчих обіцянок Олексія Каспрука.

Телеканал «Чернівецький промінь» започаткував серію відео під загальною назвою «Місто, яке нам залишає Каспрук…». У коротких відео, з різних куточків міста, журналісти показують, які наслідки для Чернівців мало 6-річне перебування на посаді міського голови Олексія Каспрука і в якому стані воно перейде після виборів восени наступному меру.

Більше 6 років Каспрук обіцяє відремонтувати басейн у 27 школі, і зважаючи на його сьогоднішній стан, реконструкцію доведеться робити вже наступному меру.

Передвиборчі обіцянки мера, як і більшість об’єктів у Чернівцях, перетворились на черговий довгобуд. Ще у 2015 році мер заявив про наявність коштів на ремонт, а через два роки, що проєкт на реконструкцію проходить державну експертизу і невдовзі оголосять тендер. Ще два роки знадобилось міській владі щоб нарешті провести тендер, але початок робіт у 2019 миттєво припинився.

Підрядник отримав аванс, демонтував перекриття даху і зупинив роботи. Зрештою договір з ним таки розірвали, а оскільки підрядник подав до суду, об’єкт вже пів року стоїть без даху і в буквальному сенсі розвалюється.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews