Правоохоронці провели обшуки у помешканнях буковинців - шукали контрабанду

22.07.2020 20:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У ніч з 21 на 22 липня провели близько 20 обшуків у приватних помешканнях, гаражних та складських приміщеннях в межах населених пунктів Селятин, Руська та Шепіт.

Про це Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

 
Як результат правоохоронці виявили понад 13500 тисяч пачок сигарет дорогих марок. Разом із тютюновими виробами вилучили позашляховик іноземної реєстрації, який, імовірніше, використовувався як засіб переміщення контрабанди. Поряд з цим, виявлили 12 переносних радіостанцій різних марок, засоби стеження та фотопастки, які правопорушники використовували для стеження за прикордонними нарядами.
 
Обшуки на Буковині здійснювалися спільною міжвідомчою групою у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки, оперативних підрозділів Чернівецького загону, поліцейських ГУ Національної поліції в Чернівецькій області та ВКР ДКР СБ України 
null
Фото СБУ
Наразі тривають заходи документування та встановлення причетних осіб до протиправної діяльності пов’язаної з переміщення тютюнової продукції через українсько-румунський кордон. Попередня вартість вилученого становить понад 700 тисяч гривень.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews