Ще троє буковинців померли від пневмонії за добу

03.09.2020 11:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 288.

Із 25 лютого у стаціонарах Чернівецької області через COVID-19 пролікували 5106 буковинців. У лікарнях області станом на 2 вересня перебуває 587 людей. Із них у 288 пацієнтів підтверджено коронавірус, решта – з підозрою. За минулу добу до лікарень госпіталізували 43 осіб. Про це повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація.

 
За минулу добу у Чернівецькій області зафіксовано три летальних випадки.
 
- Жінка, 69 років, чернівчанка. Коронавірус у неї підтверджено. Мала двобічну пневмонію, цукровий діабет, гіпертонію, серцеву недостатність. Померла у міській лікарні №1.

- Жінка, 1941 р. н., жителька Сторожинецького району, із підтвердженим COVID-19. Хворіла на двобічну пневмонію та гіпертонію. Померла у Сторожинецькій ЦРЛ.
 
- Чоловік із Новоселицького району, 1956 р. н. Мав підозру на коронавірус, двобічну пневмонію, гіпертонію, ішемію, а також наслідки гострого порушення мозкового кровообігу. Помер у Новоселицькій ЦРЛ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews