«Не доводьте мам до гріха», - у Чернівцях батьки вимагають продовження канікул у школах

04.09.2020 07:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чернівчанка звертається від лиця всіх батьків до управління освіти з проханням про продовження канікул.

Чернівецькі батьки вимагають продовження канікул для школярів на термін карантину. Про це написала чернівчанка Ірина Бужениця у своєму Фейсбуці.
 
Пані Ірина звертається від лиця всіх батьків до управління освіти з проханням про продовження канікул. Пояснює, що їй шкода класних керівників молодших класів, які мають багато справ окрім занять з дітьми і проведення документаційної роботи.
 
Хочу від лиця всіх батьків звернутись до УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ!!!!
Прошу вас продовжити канікули на термін карантину, ми готові потім без канікул бути тому що те що коїться до доброго не призведе!!!!!!!! В школах інтернет не витримує у дітей телефони перегріваються постійно вибиває ці довбанні програми , люди робіть щось!!!!!!!!! Бо якщо ми туди до вас всі прийдемо ви тоді відразу знайдете вихід. Не доводьте МАМ ДО ГРІХА!!!!!!!!!!!
В цій ситуації мені дуже шкода класних керівників молодших класів витримати переписку в групі від +- 30 батьків, + адміністрації шкіл тиснуть + вони теж мами і в них так само є свої діти яких теж потрібно проконтролювати .
Так ось я ВИМАГАЮ ПРОДОВЖЕННЯ КАНІКУЛ ДЛЯ ДІТЕЙ НА ЧАС КАРАНТИНУ. Ніяких планшетів, телефонів і комп'ютерів, - написала Ірина Бужениця.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews